Ne demek?

Wiki Article

Husus 3- Kaçış merdiveni yapının dışında kalabilir. Ancak bununla müntesip uyulması müstelzim kimi kurallar mevcut. örneğin; bir kuruluşnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden ziyade ise yapı dışına celi merdiven örgülmasına onay verilmemektedir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça düz oluşturulan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak aşağıda arazi yer illere özen vermekteyiz.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de balaban binalarda olması kişilerin yaşama kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın kapısı yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Çıkış Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve dışarıya harbi açılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en Yangın Kapısı Fiyatları yaraşıklı bedel politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hakikat orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page